KANDAL KLYNGETUN

SUITENE PÅ SØLVANE GARD

 - et moderne klyngetun: ÅPNET SOMMER 2022

Sommeren 2022 åpnet et nytt og spennende kapittel på Sølvane Gard.

Sammen med Snøhetta, NatureCompactLiving og AHDA har Sølvane Gard utviklet 6 nye suiter gjestene våre kan bo i og en ny restaurant.

Velkommen til Kandal Klyngetun!


I Kandal Klyngetun kan du bo i 6 suiter og deluxrom med plass til 12 gjester.


Deluxrommene er nydelig innredet med mørk eikeparkett, myke filtvegger og eikespiler i tak. Ekornes har levert deilige Svane kontinental 150cm-senger i beige tekstil og gjestene kan nyte kvelden i 2 flotte lenestoler. Det er nespressomaskin og tekoker tilgjengelig, minibar, wifi og Geneva blåtannhøyttaler. Deluxrommene har gulv-til-tak-vinduer med store skyvedører. Interiøret er rent og nordisk. Det er plass til 2 gjester i dobbeltseng i hvert rom.


Suitene har også mørk eikeparkett, myke filtvegger og eikespiler i tak. På soverommet har Ekornes levert premium Svane kontinental 180-senger i blue royal tekstil. I suitene har du egen stue med sofagruppe til 4 gjester. Interiøret er dempet og avslappet, med toner av mørkeblått, messing og svart interiør. På badet finnes et deilig badekar med panoramautsikt over Breimsvatnet og fjellene rundt. Det er et lite kjøkken i suitene, nespressomaskin, tekoker, minibar, wifi og Bang & Olufsen blåtannhøyttaler.

Det er plass til 2 gjester i dobbeltseng i hvert rom.


KANDAL KLYNGETUN

SUITE

DELUXROM

Pris høysesong pr døgn

for 2 pers inkl frokost


DeluxRom 3500,- 

Suite 5000,- 

RESTAURANT